Mals | BMWtechniek

Is geen BMW specialist , maar een kenner van en in BMW techniek!

Wie zijn wij

MALS begon als hobby en passie voor auto’s. Met de kennis van het “tunen” en “pimpen” van auto’s was het al snel duidelijk dat dit geen blijvend iets zou zijn, omdat dit plaats vond in de avond uren. Met van kleins af aan affiniteit met BMW te hebben een baan weten te bemachtigen bij een BMW dealer. En na enkele jaren kregen we al snel steeds meer aanvraag in specifieke diagnose klussen van BMW’s waar niet iedereen uit kwam en die wij wel wisten op te lossen. Steeds stukje bij beetje geïnvesteerd in goed diagnose apparatuur en software. En na bijna 10 jaar te hebben gewerkt voor een BMW-dealer werd het tijd de knoop door te hakken en volledig te focussen op waar we goed in zijn. En dat is storingen/problemen oplossen aan BMW’s.

Gediplomeerde BMW techniekers

Wij zijn door BMW NL gediplomeerde BMW techniekers. Bij ons kunt u terecht voor service, diagnose, updates en na-inbouw.

Meer dan een dealer of universeel autogarage

Met onze kennis en de nieuwste diagnose aparatuur/ software zijn wij in staat bijna elk probleem op te lossen of vrijwel elke missende optie erin te bouwen op de officiële BMW manier. Wij kunnen net dat beetje meer dan een dealer of universeel autogarage.

Ons streven is dat bij ons Uw BMW niet eerder de deur uit gaat voor het probleem is opgelost.

Afspraak maken of een vraag?

Vul hier onder uw gegevens in en wij mailen u terug.