Diensten

Merkbaar technische mankementen? Of mist u opties in de auto die u graag had willen hebben? neem dan contact met ons op!

Swipe naar links of rechts

Storingen zijn ook mogelijk terwijl u de auto goed onderhoud!

Het ontstaan van storingen gebeurd ook terwijl u de auto optijd en het juiste onderhoud geeft. Dat klinkt gek, hoe kan dit dan? De huidige auto’s zitten vol met elektronica en doordat BMW zeer complex is in zijn systemen, is het niet makkelijk de storingen eenvoudig op te lossen. Door niet de juiste kennis in huis te hebben is het daardoor niet te voorkomen dat men dan vaak verkeerde diagnoses stelt.

Door juiste diagnose apparatuur, goede informatie bronnen, goed gediplomeerde technici en passie voor het merk, is te voorkomen dat u onnodig op kosten gejaagd wordt.

Overzicht van onze diensten

Diagnose

Er verschijnt een lampje op uw dashboard waar u zo snel niet weet wat dit betekend. Of uw heeft merkbaar een probleem met de auto waar u geen melding van krijgt. Wij van Mals kunnen met ons originele BMW diagnose aparatuur en hoog gediplomeerde technici, al snel een goede en juiste diagnose stellen.

Service

Met de huidige BMW’s geeft de auto zelf aan wanneer en wat voor onderhoud er nodig is. Ook wel het zo gehete Condition Based Services genoemd. Ook hierin kunnen wij u voorzien. Wij werken alleen maar met originele BMW producten, om een goede en hoge kwaliteit te kunnen leveren. Heeft uw auto geen onderhoudsboekje meer maar wordt het opslagen in uw radio? Ook dit kunnen wij netjes voor uw bij werken al u voor onderhoud bent langs geweest.

Software update

De huidige techniek van BMW is dusdanig ver, dat het net als uw computer thuis of telefoon het soms nodig is om uw auto te updaten om alle componenten in uw BMW goed te laten werken. Zo nu en dan is het tevens mogelijk om bepaalde problemen op te lossen of zelfs problemen voor te zijn die uw mogelijk zou kunnen krijgen. Ook mogelijk bij ons is om uw navigatie up to date te maken.

Reparatie

Na een diagnose komt er altijd een reparatie advies of tijdens de service is het mogelijk dat ons iets is opgevallen wat defect/vervangen of gerepareerd moet worden. Wellicht levert u zelf een onderdeel aan wat u vervangen wilt hebben. Hierin kunnen wij u voorzien de reparatie uit voeren en of het defecte onderdeel te vervangen.

BMW Motorrad

Door onze affiniteiten met BMW en onze originele BMW apparatuur, is het ook mogelijk om uw BMW motorfiets bij ons na te laten kijken. Van service tot reparatie en zelf updaten kunnen wij voor u iets in betekenen.

Retrofitten / Na-inbouwen / Coderingen

Het kan voorkomen dat u een auto gekocht heeft en een bepaalde optie mist in uw BMW die u wel graag had willen hebben. Of opties zou willen die ter verrijking dienen voor uw BMW genot. Bijvoorbeeld: Achteruitrijcamera, Cruise control, Parkeersensoren, Comfort access/keyless entry, Start stop uit tijdens het rijden, Gordelwaarschuwing uit of Dvd kijken tijdens het rijden. Ook hier in zijn wij zeer gespecialiseerd. Wij maken dingen mogelijk waarvan andere zeggen dat het niet kan.

Meer informatie of een afspraak maken? bel 06-45144547 of ga naar onze contactpagina